söndag 1 november 2009

dagarna tre...eller fyra.

Packade in oss i bilarna. Det var dags för en shoppingdag i Borås!
Mamma, moster x 2 och kusiner x 2. Och jag såklart!
Efter 20 minuters bilfärd ringer chefen och undrar om jag kan jobba kväll...Typiska av alla dagar så just denna. Kommer överens om att jag ska komma så fort jag kommit hem. När det nu skulle bli.
Äter frukost på något halvbra ställe. Sen tar vi butik efter butik.
Jag är av någon konstig anledning mycket kräsen denna dag och kollar hellre åt andra än mig. Timmarna rullar på och det är först när vi närmar oss slutet som jag hittar en del. Och världens bästa mamma pröjsar kalaset! Det hade hon verkligen inte behövt. Sa jag att hon är världens bästa?? =)
Rätt slitna är vi allihop och vid fem rullar vi hemmåt.
Jag hinner bara hem o vända för att sen pysa bort till jobbet. Lagom kul.

Fredagen var det pumpagröpning hos Susanna. Plockar upp Ulle på vägen och tillsammans ska vi köpa med varsin pumpa... Men Pumporna är slut!!! Inget på varken Ica, B&W eller gröna Ica. Jahopp. Dessutom är vi sena också! Huvudet knakar och tankarna tänker! Vi kommer på den superbraiga idén att en melon borde gå minst lika bra!
Och istället för att ta en vanlig vattenmelon (som dessutom också var slut) så tog vi någon annan sorts melon. Det visade sig i kassan att det tydligen var en melon De lux. Whatever, nu hade vi bråttom!
Emma var redan på plats med Elvira. Inte så konstigt kanske med tanke på att de bor tvärs över gatan =)
Susanna är så himla duktig på det där med pumpagröpning. Visserligen hade hon ju smygtränat nån dag innan =)
Blev väldigt nöjd med min med! Den såg verkligen elak ut. Sååå den får inte bo hemma hos mig. Det skulle få bli en present till Cortina och deras "danskväll" eller vad det nu var.
Kvällen fortsatte lugnt.

Lördagen åkte jag bort till kyrkogårdarna. mycket folk, tycker bättre om att vara där när det är lugnt. Hem igen. Visste inte vart eller hur jag skulle spendera kvällen. Hade en liten lust att bara kolla film och ha lite "hemma-spa-kväll", men klart jag inte kunde motstå att hänga med Ulle. Vi brukar ju jämt ha så galet kul!!!
Hem till Jocke W. Det var egentligen maskerad, men va tusan, hann inte fixa ihop något på bara några timmar. Och dessutom är jag ju rätt creepy som jag är =P
Jisses vad han bor fint. Udda planlösnig, men mycket fint!!
De flesta var utklädda, och det är väl inget jag är jätteförtjust i. Folk som springer runt med läskiga masker för ansiktet klarar jag mig bra utan. Trots att jag vet vem som är bakom så är det.... grymt obehagligt.
Kul med nytt folk. Kände ju knappt en kotte!
Tog taxi in till harrys. En öl direkt i knät. Man tackar!
Mycket folk. Roligt folk.
Men tusan vad det ska vara svårt att komma ihåg alla de samtal man haft under kvällen. Jag kan inte förstå varför de är som bortblåsta, trots att jag inte tagit "en tequila för mycket" haha.
jaja.
Söndag, idag alltså. Har det inte blivit många barn gjorda. Tog mig till Ica. Och hem. That's it!

Nu blir det nog strax sängan, det blev ju inte så värst många timmars sömn i natt så måste ta igen det på något vis =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar